Сряда, 13. Декември 2017


Търсене по каталог:
Референтно търсене:


KLINGSPOR AG
Hüttenstraße 36
D-35708 Haiger

Телефон: + 49 27 73 / 9 22 - 0
Факс: + 49 27 73 / 9 22 - 2 80

 
 
Информация за защита на данните

1. Внимание
Тази декларация се отнася до уебсайта "www.klingspor.de".
Сайтът се хоства от KLINGSPOR Management GmbH & Co KG.
Лични данни се събират и се използват само от KLINGSPOR в съответствие с приложимите закони за защита на личните данни. Личните данни са информация за вашата самоличност, като например вашето име, адрес, имейл адрес и телефонен номер. Тези данни се съхраняват само ако Вие съзнателно сте ни ги изпратили.

2.Използване на данни

2.1 Общо
KLINGSPOR използва личните данни, предоставени от Вас, само
(1) за отговор на вашите запитвания,
(2) за изпращане на информационни материали,
(3) за информиране на дружества от групата KLINGSPOR и техните търговски партньори за реклама и за целите на проучване на пазара и мнение и
(4) за извършване на услуги, които са поискали (например за използването на KLINGSPOR WBT).
KLINGSPOR не съхранява никакви данни по-дълго, отколкото е необходимо.

2.2 Събиране и съхранение на данни
По време на ползване на сайта, данните се съхраняват автоматично, не може да се изключи, че тези данни могат да включват непряка препратка към вашата личност. Тези данни се генерират по време на достъп до много други сайтове на други доставчици на услуги. Това включва, например, информация за уеб браузър, посещаваните сайтове и продължителността на посещенията.
В случай, че се установи персонална връзка, KLINGSPOR изтрива данните незабавно. В противен случай, данните се използват анонимно за подобряване на уебсайта в интерес на потребителите и да се гарантира неговата сигурност и стабилност. За посещение на уебсайта на KLINGSPOR, KLINGSPOR не се нуждае от никакви други данни за вас, до толкова, доколкото не желаете да се възползвате от специалните услуги на KLINGSPOR, като зоната KLINGSPOR WBT например.
Ако желаете да използвате някои персонализирани данни (например WBT площ), KLINGSPOR ще попита за вашето име, вероятно вашето потребителско име и друга лична информация, ако е необходимо. Това зависи изцяло от вас, от вас зависи дали ще предоставите тези данни. Без тази информация, обаче, KLINGSPOR не може да осигури желаната услуга.
Информацията, предлагана от KLINGSPOR може да направи използването на JavaScript, бисквитки или Java аплети. Използването на тази функция може да бъде изключена от потребителя в настройките на браузъра.
В някои случаи, KLINGSPOR ще допълни информацията, която предоставяте с данни от други източници. Тези допълнителни данни помагат на KLINGSPOR за оценка и подобряване на интернет страницата си и услугите си. Това също спомага да се определят предпочитанията на потребителите и да се адаптира уеб сайтът и услугите на KLINGSPOR към вашите специфични нужди.
Разкриването на анонимни данни (данни, които не могат да бъдат свързани с) на партньори и спонсори е възможно по всяко време, без по-нататъшно уведомление.
Въпреки това, вие сте свободни да направите запитване в писмена форма, в съответствие с приложимите закони, дали и какви лични данни за Вас сме запазили. Ние ще ви изпрати исканата информация. 

3.Местоположение на обработката на данни
Уебсървърът и уебсъдържанието на KLINGSPOR се експлоатират и обслужват от KLINGSPOR Management GmbH & Co KG в Германия.
 

Language >